FAQ

Spellen

Ik zou graag advies willen over welke spellen ik (of anderen) leuk zouden vinden. Kunt u mij daar bij helpen?

Geen probleem, graag zelfs! Als u een mail stuurt naar vragen@despellentrein.nl met daarin uw vraag waar u advies over wilt hebben, dan gaan wij voor u aan het werk.

Ik zoek een spel maar hij staat niet op de site. Kunnen jullie deze bestellen?

Stuur de naam van het spel (of de omschrijving van het spel als u de naam niet weet)  naar vragen@despellentrein.nl. Wij gaan dan kosteloos voor u op zoek en laten het u weten als we het spel hebben gevonden.

Verzending en levering

Hoeveel kost mijn verzending?

Een overzicht van de verzendkosten vind u hier.

Wanneer wordt er geleverd?

Er wordt geleverd van maandag tot en met zaterdag, uitgezonderd feestdagen. Bestellingen die op een werkdag voor 14.00u geplaatst worden, worden de werkdag erna geleverd. Dit indien de bestelde artikelen voorradig zijn en er online betaald is. Wanneer er via een overschrijving betaald is duurt de levering 2 à 3 dagen.

Als de producten niet voorradig zijn  dan bestellen we deze na. We houden u dan van deze gang van zaken op de hoogte. Omdat onze leveranciers met minimale bestelhoeveelheden werken kunnen we een leverdatum niet altijd garanderen en kan de wachttijd soms oplopen. Mocht u het te lang vinden duren voordat uw bestelling arriveert, dan mag u uw bestelling kosteloos annuleren.

Krijg ik een Track & Trace code van mijn bestelling?

Ja, u krijgt altijd een e-mail met daarin de Track & Trace code van uw bestelling. Mocht u deze niet binnen een paar uur na uw bestelling hebben ontvangen, dan graag een e-mail versturen naar sales@despellentrein.nl.

Wat als ik niet thuis ben en mijn bestelling wordt bezorgd?

Als het pakket wordt aangeboden en er is niemand thuis, probeert de bezorger het bij één van uw buren. Hiervan krijgt u bericht. Mocht dit niet lukken dan neemt de bezorger (afhankelijk van de gekozen bezorgdienst) het pakket mee om het later nog een keer bij u te proberen of hij geeft het pakket af bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hiervan krijg u ook bericht.

Ik heb een verkeerd leveradres ingegeven. Kan ik dit nog aanpassen?

Ja, dat kan maar alleen als u een e-mail stuurt naar sales@despellentrein.nl en het pakket nog niet verzonden is. Laat het ons zo snel mogelijk weten en we proberen dit aan te passen voordat het pakje verzonden wordt.

Mocht het pakket al verzonden zijn dan kunnen we u leveradres niet meer aanpassen en moeten we de bezorgdienst vragen het pakket retour te sturen. Om het pakket dan opnieuw te versturen moeten we een nieuwe verzending aanmaken. De kosten hiervoor worden aan u in rekening gebracht.

Mijn pakket is beschadigd. Wat nu?

Als de bestelde producten beschadigd blijken te zijn, neem dan onmiddellijk contact met ons op via sales@despellentrein.nl zodat er een passende oplossing voor u kan worden gevonden.

Ik heb een verkeerd product ontvangen. Wat moet ik doen?

U mag het product sowieso kosteloos terugsturen naar De Spellentrein. Neem contact met ons op via retour@despellentrein.nl over wat u had besteld en wat u heeft ontvangen. U krijgt dan een retouretiket om op de doos te plakken.

 

Bestelling en betaling

Ik heb me bedacht en ik wil het bestelde product niet meer hebben. Wat nu?

Geen probleem, als het product nog niet verzonden is kunnen we deze kosteloos annuleren. Wel ons graag zo snel mogelijk contacteren hierover via sales@despellentrein.nl.

Heb je het product al ontvangen, dan verwijzen we je graag naar deze pagina. Je hebt in elk geval 14 dagen bedenktijd.

Ik heb geen bevestiging ontvangen. Wat nu?

We sturen u altijd een bevestiging dus als u geen bevestiging hebt ontvangen moet u een mail sturen naar sales@despellentrein.nl.

Welke betaalmethoden zijn er?

Op deze pagina staan alle betaalmethoden vermeld.

 

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via een e-mail aan ons door te geven. Onze medewerkers van de zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Stuur uw e-mail naar info@despellentrein.nl met als onderwerp het woord “Klacht”. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguageWanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken