Betaalmethoden

De Spellentrein kent 5 verschillende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling. Alle betalingen geschieden veilig en vertrouwd.

Als u op factuur wilt betalen kunt u een mail sturen naar sales@despellentrein.nl.

  • iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

  • Creditcard

Bij De Spellentrein kunt u snel en gemakkelijk betalen met u creditcard, de meest gebruikte online betaalmethode ter wereld. Alleen mogelijk bij bestellingen vanaf € 25.

  • Vooruitbetalen (Overboeking)

Nadat u uw bestelling op de website heeft geplaatst ontvangt u een bevestigingsmail. Als u van ons ook de factuur hebt ontvangen en dus ook een bevestiging heeft dat de bestelling onderweg is, kunt u het bedrag overmaken via de gegevens zoals deze in de e-mail naar u vermeld staan. Als u heeft gekozen voor betaling via een bankoverschrijving dan kunt u het factuurbedrag overmaken op ons rekeningnummer.

IBAN: NL92 KNAB 0257 0794 83 t.a.v. De Spellentrein

Vergeet niet uw factuurnummer en naam te vermelden bij uw betaling. Houd wel rekening met een overboektijd van enkele dagen.

Indien de betaling niet binnen 14 dagen door u is voldaan ontvangt u van ons een herinneringsmail. Mocht u na 30 dagen nog niet hebben betaald dan ontvangt u een aanmaning. Mocht u 2 weken na de aanmaning nog niet betaald hebben dan starten we een incassoprocedure.

  • Bancontact

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

  • Paypal

Paypal is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te betalen. De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat je je geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Ook is het niet meer nodig om persoonlijke gegevens (naam, bankrekeningnummer) met vreemden te delen. Dankzij PayPal kun je eenvoudig grenzeloos en in alle valuta’s geld overmaken. PayPal rekent dit automatisch voor je om. Wanneer je bij een webshop op het PayPal logo klikt, hoef je behalve je accountgegevens verder niets in te voeren.

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken